Pagina's

11.20.2011

X-Art


We lopen maar even meten door de deur. X ART  is erotique par excellence of wel gewoon een genot voor al onze zintuigen. X ART valt onder de zogenaamde glamour erotica en de New Nude Wave van Hegre in het maken van uitmuntende erotische films. Alle erotische films die ze maken hebben een uitstekende kwaliteit en worden alleen met smaakvolle, mooie dames en heren gefilmd. X Art selecteert alleen de mooiste modellen over de hele wereld voor het maken van smaakvolle, zeer mooie en opwindende erotische films. De maker achter de de X-Art films is de beroemde fotograaf Brigham Field. U krijgt waar voor uw ogen en uw geld met X-Art! Voor nog geen 2 $ per week krijgt u een Platinum lidmaatschap.


X ART heeft natuurlijk een aantal gratis teasers, maar wanneer u regelmatig naar erotische filmpjes kijkt op het internet, is een lidmaatschap zeker een slimme zet. Het bekijken van online gratis filmpjes is niet zonder risico, vaak met malware besmet en veelal grof en vrouw ontwaardigend. X-Art maakt van seks een erotisch feestgenot voor beide mannen en vrouwen. Een Platinum lidmaatschap geeft u onbeperkt toegang tot alle HD fims. Ze hebben recent ook 1080p HD video kwaliteit films toegevoegd. Daarnaast krijgt u ook toegang tot alle HD foto’s en heeft u een uitstekende klantenondersteuning.
Uw lidmaatschap wordt niet automatisch vernieuwd en een lidmaatschap van 12 maanden kost 99,- $ d.w.z. dat is nog geen 2 $ per week voor ongekend, ongelimiteerd, veilig erotisch filmgenot.  De database van films en foto’s wordt elke week uitgebreid en bevat op dit moment zo’n ~100 erotische films en 400 foto’s. Alszodanig hoeft men zich niet ongerust te maken dat men dadelijk niets meer te ontdekken heeft. Naar onze mening, zijn alle erotische films van X-Art het herzien waar. Bijvoorbeeld, de solo softcore mastributatie filmpje van de mooie, jonge Caprice op een prachtig strand is zeker een aantal replays waard. Geniet met mate  van X ART ( ;

Over de beroemde fotograaf en oprichter van X-Art Brigham Field, kunt u de volgende site van hem bekijken van natuurlijk zijn niet erotische foto's en films: Website Brigham Field. Voor mooie erotische films bent u bij X art bij een betrouwbare, veilige en smaakvolle bron.

Is X-art veilig en anoniem?

Zeker, alle betalingen van X art gaan via CCBill en EPOCH.com. Beide zijn de meest betrouwbare credit card payment processors in de wereld. De betaling verloopt annomiem en u zult geen seks termen op uw bankafschriften hebben. Heeft u vragen bezoek dan de customer support page van X-ART.Beleef X-Art zelf online door lid te worden van de Fuckbuddy club!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten