Pagina's

11.20.2011

Hegre-Art

Hegre Art is opgericht in 2002 door de Noor Petter Hegre. Petter Hegre is de pioneer in het zoeken naar een meer intieme en natuurlijke benadering van het filmen en fotograferen van seks en naakte modellen. Zijn stijl wordt ook wel de ‘New Nude’ stijl genoemd. Hegre-ART is uitgegroeid tot een van de belangrijkse sites op het internet die is toegewijd aan de naakte, erotische vrouw. Hier kunt u ook prachtige erotische films zien die Petter heeft gemaakt. Petter Hegre is dan ook niets voor niets de erotische fotograaf van het jaar geworden bij de Erotic Oscars in London. Het zijn twee boeken die Hegre heeft geschreven die hem naar de top hebben gebracht: the Mammoth Book of Erotic Photograhpy (2001) en the Mammoth Book of Erotic Women in Photographs. Zijn success met Hegre Art was niet gemakkelijk. Petter begon zijn studies in Santa Barbabara op de Brooks Instute of Photograhpy. Vandaar ging hij verder naar New York waar hij werkte voor Richard Avedon waar hij een tijdje werkte voordat hij terugkeerde naar Europa. Hier ontwikkelde hij zijn eigen stijl en is hij vooral werkzaam in Barcelona en Parijs. Deze uniek stijl vindt u terug in de mooie erotische films en prachtige foto's van Hegre ART:
GENIET van Petter Hegre's werk:
Op dit moment is Hegre's database de grootste in de wereld op het gebied van hoogwaardige erotische films. Totaal kent de database meer dan 400 films en  meer dan 192669+ foto's van meer dan 220 modellen. Het zal u hopelijk niet verbazen dat al dit werk van Herge niet gratis aan u kan worden gegeven. Het maken van deze erotische films is veel werk. Daarnaast zijn er vele operationele kosten. Helaas, kwaliteit komt altijd met een prijskaartje. Een lidmaatschap die u volledig toegang geeft over alle films en materiaal van Hegre Art kost u nog geen 2 Dollar per week. HIerbij heeft u voor een jaar onbepert plezier van de beste kwailiteit op het gebied van erotiek. Wanneer u vaker wel eens een seks filmpje bekijkt op het internet, loont het zich de moeite om niet verder te klooien en gewoon te beschikken over de beste collectie aan erotische films die maar kan wensen. Bovendien, alle films zijn natuurlijk veilig. De gratis filmpjes van slechte kwalitiet op het internet zijn vaak smakeloos en ook besmet met malware. Neem geen risico en investeer in kwaliteit voor nog geen kopje koffie per week. Trouwens, een Hegre-Art membership bevat ook gratis toegang tot iHegre.com voor op de iPhone of iPod. Geniet van iHegre Art. Klik op de banner en bekijk het eens voor uzelf:
Het werk van Hegre ART en Petter Hegre in boeken en galleries, zijn internationaal in hoog aanzien. In totaal heeft Petter 7 boeken over the New Nude stijl geschreven en zijn nu klassiekers op dit gebied. Petter Hegre is nu getrouwd met de model Luba. Zij is een van de bekendste modellen op Hegre Art. Hegre Art bevat foto’s en erotische films van vele prachtige modellen. Elke week wordt er een nieuwe hoogwaardige erotische film geplaatst op Hegre Art. Wij bevelen u van harte aan om Hegre Art eens rustig te bekijken en te genieten van al het schone op deze erotische website die toegewijd is aan de vrouwelijk schoonheid van lust en erotiek. Het respect hebben voor een vrouw en haar seksualiteit is ook zeer belangrijk bij het flirten, daten, vrouwen versieren, de liefde, een kortstondige seksdate of een vaste relatie. Wilt u de films van Hegre vergelijken met een andere maker? Lees dan onze review over X Art productions: X-Art Review.
Logo of Rabbit’s Reviews
Hegre Art Review Quote:

“Those of you looking for quality, sensuality, erotica and class have found it right here at Hegre Art and with daily updates, you will just keep getting more of what you want.”
Rabbit’s Reviews on Hegre Art

Beleef ordinaire seks en erotiek op de Facebook van seks in Nederland: Fuckbuddy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten